czwartek, 15 listopada 2012

Kasza manna z cynamonem, jabłkiem, masłem orzechowym oraz migdałem.

Witajcie :)

Wstawiam dzisiejsze szybkie w przygotowaniu i bardzo pożywne śniadanie :) Użyłam masło orzechowe, które można obecnie kupić w Lidlu. Jest to mój pierwszy słoik tego typu produktu, ale jestem w nim zakochana. Uwierzcie, można się uzależnić... :) Wprawdzie ilość kalorii i tłuszczu może przerażać, ale te akurat należą do zdrowych, więc warto wprowadzać takie masełko do swojej diety :)

Kasza manna posypana cynamonem, z plasterkami jabłka, masłem orzechowym oraz migdałem
 + herbata z cytryną 



Iwona

7 komentarzy:

  1. Przepysznie to wygląda :) Uwielbiam kaszkę manną o poranku.

    OdpowiedzUsuń
  2. Mmm..pycha,też ostatnio zrobiłam sobie taką przyjemność dla podniebienia
    http://www.dorotadz.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  3. Kasza manna to smak mojego dzieciństwa. Uwielbiałam ugotowaną na mleku, podaną z owocami.

    Pięknie podane.

    OdpowiedzUsuń
  4. takie masełko to samo zdrowie, więc warto je włączyc do jadłospisu, a jeszcze takie dobre<3

    OdpowiedzUsuń
  5. Pyszne z osobna i razem z dodatkami ;)

    OdpowiedzUsuń

Komentując przyczyniasz się do uśmiechu na mojej twarzy :) Pamiętaj - szczęście dane innym wraca do nas podwójnie! :)
Szanuj moją osobę i nie zostawiaj linków! Komentarze to nie miejsce na reklamę! Znajdę Cię i bez tego.
Na blogu obowiązuje Polityka Prywatności. Zapoznasz się z nią w zakładce po prawej stronie.