czwartek, 8 maja 2014

Kasza jęczmienna na słodko.

Cześć :)

Odkąd pamiętam u mnie w domu kaszę jęczmienną jadło się zazwyczaj na obiad z gulaszem i ogórkiem lub w formie krupniku. Dzisiaj jednak postawiłam na słodką wersję śniadaniową. Ugotowałam ją z kawałkiem rozgniecionego banana oraz zagęściłam budyniem. Wersja pyszna i na pewno do powtórzenia :)

Bananowa kasza jęczmienna na budyniu migdałowym z jogurtem naturalny, truskawkami, 
migdałami, masłem orzechowym i prażonymi wiórkami kokosowymi

Szacowana wartość energetyczna:
Iwona

2 komentarze:

  1. Przepadam za jęczmienną na słodko, a w Twojej wersji smacznie się przedstawia :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Chyba nie jadłam jeszcze kaszy jęczmiennej na słodko, ale muszę przyznać, że prezentuje się naprawdę smakowicie:)

    OdpowiedzUsuń

Komentując przyczyniasz się do uśmiechu na mojej twarzy :) Pamiętaj - szczęście dane innym wraca do nas podwójnie! :)
Szanuj moją osobę i nie zostawiaj linków! Komentarze to nie miejsce na reklamę! Znajdę Cię i bez tego.
Na blogu obowiązuje Polityka Prywatności. Zapoznasz się z nią w zakładce po prawej stronie.